Du kan få regningen for internettet sendt til dit firma eller din arbejdsgiver.

Tune Kabelnet skal bruge nogle oplysninger:

• Firmanavn
  • Person navn
  • CVR-nummer
  • Adresse
  • Postnummer/by
  • Land, hvis udenlandsk
  • Mobilnummer
  • Telefon nummer
  • Faktura skabelon, der kan vælges mellem (én af disse):
    • Layout Giro (default)
    • Layout QR
    • Layout uden giro
    • Layout uden moms
  • Hvordan der skal faktureres (én af disse):
    • E-mail
    • Nemhandel (EAN)
    • Betalingsservice
    • Kort (ticket ID)
    • Papir/print

Der oprettes en særskilt konto, som knyttes til medlemskabet, og de produkter, der ønskes betalt af denne, rykkes over herpå. Det gælder både abonnementer, men også engangsomkostninger, såsom køb af ny router.

Medlemsnummeret er lig den almindelige medlemskonto, og firmakontoen har altså et andet nummer.

Du kan logge ind på begge konti, men de har hvert sit password.

Overvågning eller ændringer vedr. alle produkter, f.eks. internettet, skal ske via medlemskontoen. Der logges in med det almindelige medlemsnummer. Adgangskode til denne er oplyst ved tilmelding eller ved seneste udlevering af internet router.