Du skal benytte mail.tunenet.dk som mailserver. Både til ind-og udgående

Du skal anføre 3 ting:
  • Din mailadresse
  • dit navn (som du vil vises med) og
  • dit kodeord (=password).
Så sørger dit mailprogrammet selv for resten.
I den ideelle verden. Og sådan går det for det meste.

Der er imidlertid snesevis af forskellige mailprogrammer og forskellige versioner af disse. Så selv om vi forsøger at følge en standard for dette, så hænder det, at et mailprogram misser noget alligevel.

Derfor viser vi nedenfor de indstillinger, som det altså burde sætte automatisk. Så du har dem som reference:

Mailsystem:
IMAP og ikke POP eller POP3.

Ind og udgående server:
mail.tunenet.dk.

Hvis der indstilles til smtp.tunenet.dk for udgående, og til pop3.tunenet.dk eller imap.tunenet.dk for indgående, så vil du få en meddelelse om, at sikkerheds certifikatet ikke stemmer.

Kryptering:
SSL.

Portnumre:

Læs mere her